We dined at l'Atelier de Joel Robuchon at the MGM Grand.
It's the slightly less expensive Joel Robuchon restaurant.
He has two at the MGM.
We had a great view of the kitchen.Karen started with
LES LEGUMES méditerranéens en mille-feuille à la mozzarella
Mediterranean vegetables layered with buffalo mozzarella and moved on to
LA LANGOUSTINE dans une papillote croustillante au basilic
Crispy langoustine fritter with basil pesto
Mike was more adventurous and ordered the Discovery Menu.
Le Concombre (to cleanse the pallet)LE THON ROUGE
cru mariné à l’huile tomatée et lamelles d’avocat épicé
Big eye tuna with tomato infused olive oil
LA SAINT-JACQUES
la noix cuite au beurre d’algue, bouton de chou-fleur au curry et gingembre
Scallop cooked with seaweed butter, curried cauliflower L’ASPERGE VERTE
en cappuccino aux copeaux de parmesan
au foie gras, caramélisée avec une pomme purée truffée
en infusion au saveur de basilic, crème glacée à l’olive
LA PISTACHE
glacée sur un pain de Gênes, rhubarbe au Lillet
Pistachio parfait with marinated rhubarb and Muscat sorbet
de tradition
Traditional tarts
The waiter took our picture.
2 had this to say:
Happy Anniversary...you two look very happy :-)
and the food looked very yummy!
CONGRATS!
that menu looks delicious. happy anniversary.
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